Onze algemene voorwaarden

                Voorwaardens bij Teachertraining

Voldoende deelnemers voor Teachertraining

De groepen voor  de Yoga Docenten Training  bestaan uit 10 tot 14 personen, de reisleider gaat alleen mee als de groep uit 10 tot 14 personen bestaan mocht u toch beslissen om alleen te gaan dan kan dat ook geregeld worden, in beide gevallen dient u wel zelf zorg te dragen voor uw ticket en visum. U dient wel bij de boeking 50 % van de reissom aan te betalen . U hoort ruim 3 a 4  maanden voor aanvang van de reis of de reisleidster meegaat .

Annuleren Yoga Docententraining.

Tot twee maanden na de boeking kunt u kosteloos annuleren en krijgt u uw aanbetaling van 50% van de reissom retour.

Wilt u annuleren na twee maanden van de boekingsdatum dan krijgt u de aanbetaling niet retour.

U kunt overigens iemand anders wel uw plaats laten innemen mits deze persoon de andere helft van de reissom voldoet.De overige 50% van de reissom dient u 2 maanden voor  de vertek datum in Nederland te voldoen als de reisleidster niet meegaat.

Gaat de reisleidster mee met de groep dan dient u derest betaling ( 50%)van de reissom ook in India meteen na aankomst voordat u met uw verdere reis begint betalen, mocht dat niet het geval zijn dan kunt u niet meedoen met de reis en krijgt u ook uw eerste aanbetaling van 50% ook niet retour.

Annuleren Delhi

U kunt vervoer van Delhi naar de ashram (Yoga Docententraining) , inclusief enkele overnachtingen in Delhi, door ons laten verzorgen.Deze is niet inbegrepen bij de Teachertraining pakket.

Annuleert u deze aanvullende reis binnen 30 dagen voor vertrek, dan krijgt u de boekingskosten daarvan niet retour.

U word sterk geadviseerd om een  reisverzekering an te sluiten.

              Voorwaardens bij Yogaretreat

Voldoende deelnemers voor Yogaretreat

De groepen voor  de Yoga Docenten Training  bestaan uit 10 tot 14 personen, U hoort ruim 3 maanden voor aanvang van de reis of de reisleidster meegaat

.Betaling en annulering 

Bij de reservering van de boeking is 30 %  van de boekingsbedrag vereist.Tot 4 weken na de reserverings datum kunt u kosteloos annuleren en krijgt u uw aanbetaling van 30% van de reissom retour.

Wilt u annuleren na de 4 weken van de reservering , dan krijgt u de aanbetaling niet retour.

U kunt overigens iemand anders wel uw plaats laten innemen mits deze persoon de andere 70 % van de reissom voldoet.

U kunt 2 maanden voor vertrek derest van de betaling in Nederland doen, of bij aankomst in India maar in de nederlandse valuta en contant.

U word sterk geadviseerd om een  reisverzekering an te sluiten.

Meer weten over deze Boekingsdatum, Prijzen en uitgebreide Yoga Docententraining programma? Neem contact op voor meer informatie of boek meteen!