Veilig reizen met Indiakenner en yoga-expert

Onze Yoga Wellness Retreats en Yoga Docenten trainingen ervaart u onder de bezielende begeleiding Indiakenner en yoga-expert Gaitrie Bechan die tevens de reizen organiseert.

Gaitrie komt al jaren in Rishikesh (de geboorteplaatsvan yoga), waar de ashram en het resort zich bevinden en volgde er zelf de 200-uur Yoga Docententraining en heeft daardoor warme contacten in Rishikesh verkregen

Zelf is Gaitrie geboren in Suriname en is ze van hindoestaanse afkomst. In 1994 maakte ze zelf haar eerste spirituele reis naar India omdat ze zeer nieuwsgierig was naar haar wortels en om zodoende haar eigen afkomst beter te leren kennen.

 

Oude Rishi’s en Munni’s

De eerste plek die ze bezocht was Rishikesh waar ze zich ging verdiepen in yoga, meditatie en vooral de oosterse filosofie. Rishikesh, de geboorteplaats van de yoga, was toen nog geen levendige stad, maar een dorp waar nog oude rishi’s en munni’s leefden en gewone mensen in kleine hutjes.

In Rishikesh kreeg Gaitrie yogales van de rishi’s. Daar ervaarde ze de liefde van de bewoners van Rishikesh, genoot ze van het warme klimaat en de prachtige natuur. Mede door deze fantastische eerste indruk besloot Gaitrie er meerdere keren per jaar terug te komen.

 

Rijkdom delen

Gaitrie wilde als een welvarende westerling graag iets terugdoen voor de armere mensen in de regio. Hiervoor bedacht zij een idee: ze besloot niet zelf les te gaan geven, maar groepen toeristen naar de streek te brengen die ook graag de yogatrainingen en lessen willen volgen in Rishikesh. Op deze manier kunnen zowel de reizigers als de lokale bevolking elkaar helpen.

Ondertussen bleef Gaitrie zelf ook mediteren en in 2014 voltooide ze uiteindelijk haar 200-uur Yoga Docenten Training.

Cultuur proeven bij mensen thuis

Gaitrie is vloeiend in meerdere talen. Naast Engels, Duits, Spaans en Nederlands spreekt zij vloeiend Hindi. Door haar warme contacten in de streek en kennis van de cultuur kan ze deelnemers van de Yoga Wellness Retreats en Yoga Docenten Trainingen een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Zo neemt zij de reizigers mee naar lokale traditionele feesten en zorgt dat ze ook kunnen koken en eten in huizen van lokale Indiase families. Doordat ze vloeiend Hindi spreekt kan ze in een oogwenk allerlei praktische zaken zoals het openbaar vervoer voor u regelen op een betrouwbare en veilige manier voor voordelige prijzen.

Gaitrie doet niets liever dan haar liefde delen voor Rishikesh. Ze vindt het enorm belangrijk dat deelnemers aan Yoga Wellness Retreats en Yoga Docenten Trainingen geen buitenstaander blijven, maar ook op authentieke wijze deel gaan nemen en zodoende één worden met de Indiase hindoe cultuur. En dat ze daardoor misschien wel net zoveel van de regio gaan houden als zijzelf.

Meer weten over deze Boekingsdatum, Prijzen en uitgebreide Yoga Wellness Retreat en Docententraining programma? Neem contact op voor meer informatie of boek meteen!

NaamHarmony & Health Yogaretreat
Emailinfo@harmonyhealthyogaretreat.com
Telefoon0031617914833
Btw nrNL016105072B01
Kvk nr58524398

Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m zondag via mail.

Harmony & Health Yoga Retreat

Vul onderstaan formulier in en wij contacteren je binnen 24 uur

    Contactinformatie

  • Keuze

  • Section

 

Verificatie