Accomodatie Teachertraining

Je verblijft in een fijne ashram met authentieke, gezellige kamers, warm stromend water en comfortabele bedden. Een ashram is de naam die traditioneel wordt gegeven aan een geestelijk hindoeïstisch klooster. Het kan worden gebruikt om de plaats te beschrijven waar een spirituele of religieuze goeroe en hun discipelen leven. Dat zijn plaatsen die gewijd zijn aan spirituele activiteiten zoals yoga, meditatie of religieuze instructies. Uit het Sanskriet betekent ‘srama’ ashram; “een inspanning doen om bevrijding te bereiken”.

De ashram heeft 75 kamers in totaal en is verdeeld in 3 blokken. Alle kamers hebben een badkamer met warm water en een mooi uitzicht of balkon. De ashram heeft haar eigen tempel en de belangrijkste yogahal die tegelijkertijd 30 studenten tegemoet kan komen. Ook zijn er 2 open yogaplaatsen in de ashram.

Het eerste blok bestaat uit 20 kamers die voor de swami en andere heiligen zijn die in ashram wonen en werken. Al deze heiligen zijn Bramcharya (mensen die het celibaat beoefenen). Het tweede blok bestaat uit 37 kamers voor de gasten en aanhangers van de ashram die de ashram helpen runnen. Het derde blok bestaat uit 18 kamers deze zijn speciaal voor de gasten die naar de ashram komen om yoga en spiritualiteit in het ashram te leren.

De ashram heeft 2 mooie tuinen waar de gasten van onze bloemen kunnen genieten en tijd kunnen doorbrengen, genieten van de natuur en van het prachtig geruis van de Ganges. Rondom deze accommodatie is er ook een wandelgebied voor alle inwoners van de Ashram. Ook heeft de ashram een koeienboerderij waarvan alle zuivelproducten binnen de ashram worden gebruikt.

Meer weten over deze Boekingsdatum, Prijzen en uitgebreide Yoga Docententraining programma?
Neem contact op voor meer informatie of boek meteen!