Onze leraren

Rajeev Tewari

(Oprichter)
Rajeev Tewari is geboren in een Brahmin familie die bekend zijn met Himalaya Yogi. Rajeev is zijn carrière begonnen als onderzoek wetenschapper nadat hij zijn Master of Sciences had behaald in Organic Chemistry en zijn PgD had behaald in Himalayan Tourism. Ondanks zijn drukke schema besteed Br. Rajeev het grootste deel van zijn tijd aan het verkennen van de nieuwe dimensies van primitieve Hatha Yoga – de oude kunst van wijsheid, die in dit deel van Himalaya zijn oorsprong heeft.
Br. Rajeev heeft in heel India en in het buitenland gereisd en ziet het leven vanuit een ander perspectief. Hij geeft ook lessen in Yoga en regelt de operationele zaken.
Rajeev is ook de oprichter en voorzitter van de Uttarakhand State Tourism Operators Association – UFO en vecht voor het recht van lokale exploitanten in de omgeving.

gecertificeerd Yoga Alliance International – USA 500 uur Docent gecertificeerd Senior Yoga Instructeur – Yoga Alliance UK Certified Therapist – Internationale Vereniging van Yoga Therapeut

Seema Tewari

(Mede-oprichter)
Seema Tewari is geboren en getogen in de dorpen van de voetheuvels van de Himalaya’s.
Seema heeft haar enorme hoeveelheid aan wijsheid geërfd van haar grootvader die een vrijheidsvechter was in India en tegelijkertijd door verschillende plekken van India en andere landen had gereisd in zijn strijd voor vrijheid tijdens de wereldoorlog.
Seema heeft geweldige kennis over de Indiase mythologie en zij behandelt de Indiase mythologie in sessies en geeft ook lessen in Yoga Retreat. Seema is een geweldige kok en begeleid het koken.Seema heeft wereldwijd gereisd en leidt een heel geestelijk en gedisciplineerd leven volgens de Indiase cultuur en tradities.

Seema is Certified Yoga Alliance International – USA 200 uur leraar

Shree Santpal

(Yoga Instructeur)
Shree Santpal is geboren en opgegroeid in de hoge Himalaya’s van Uttarakhand Santpal en kwam al in aanraking met de spirituele leer in zijn kindertijd.

Shree heeft zijn Yoga-lerarenopleiding gevolgd aan het International Sivananda Yoga Vedanta-centrum in Zuid-India en daarnaast Yoga & Meditatie bestudeerd in sommige van de beste centra in de omgeving .

Prof. GS Sahay

Geboren op 2 juli 1951, prof. GS Sahay, Gold Medalist in Post-educatie in Sanskrit van Magadh University, Bodh Gaya, is een favoriet bij zijn duizenden studenten van yoga.
Met de initiële formele training in Yoga van het Kaivalyadhama Yoga Research Institute werd hij lid van het Philosophico Literary Research Department van hetzelfde instituut in 1976. Hij begon aan het Gordhandas Seksaria College of Yoga college te geven vanaf 1977.
Zijn expertise in Hatha Yoga Text, Patanjali Yoga Sutra en Indiase filosofie wordt algemeen erkend, waardoor hij een Eminent Yoga Expert voor het traditionele Kennis Digital Library (TKDL) project van CSIR, Govt wordt van India.
Hij heeft gereisd naar meerdere yoga scholen over de hele wereld om de essentie van traditionele yoga te verspreiden.