Onze leraren Yoga school

PRAMOD SAHOO

Hoofd en School Directeur Yoga Alliance E-RYT 200, RYT 500 (Yoga)
Pramod Kumar Sahoo is een 200 en 500 uur geregistreerde yogaleraar bij de USA Yoga Alliance. Hij werd geboren in een spirituele gezin in 1973 in Odessa (Zuidoost-deel van India). Vanaf zijn vroege jeugd begon hij zijn leven vol toewijding. Hij bracht zijn grootste deel van zijn kindertijd alleen door in meditatie in diepe stilte, ging naar de bergen, tempels en leerde de yogatraditie.

PRASHANT JAKHMOLA

Anatomy of Hatha Yoga Leraar
Prashant Jakhmola werd geboren in Rishikesh, India. Sinds zijn jeugd beoefent hij yoga en meditatie door de begeleiding van zijn vader. Hij verhuisde naar een Yoga School in Bihar om meer te leren over de systematische studie van yoga wetenschap. Hij rondde zijn academische opleiding af in 2010 en begon zijn kennis te delen. Nu geeft hij les in Rishikesh en in het buitenland. Hij is uitstekend in therapeutische benadering van asana's.

Ashtanga Vinyasa Leraar
Som Datt is een gepassioneerde leraar die studenten helpt bij het vinden van een betekenis in hun leven. Voor hem is yoga de beste manier om de verschillende energie├źn van het lichaam te transformeren in spirituele energie. Hij heeft een master in Yogic Science en een Naturopathy-diploma. Hij behaalde een gouden Uttarakand-medaille voor zijn masterdiploma. Som Datta eert altijd zijn Guru en zegt dat zijn zegenen voldoen aan al zijn behoeften. Zijn laatste doel is dat zijn studenten hun echte kennis van binnenin ontdekken.

MAHESH

Yoga Philosophy Leraar
Mahesh wordt beschouwd als een van de beste filosofieleraren in Rishikesh. Hij heeft deze kennis ook bereikt door zijn toegewijde leraar en ook door erkende Yoga Universiteiten. Hij heeft uitgebreide ervaring in Yoga Science, Pranic Healing en filosofie. Vanwege zijn capaciteiten werd hij uitgenodigd voor internationale yogaseminars, conferenties en workshops. Als je de echte yogafilosofie kent, accelereer je het hele yogapad. Wijsheid komt voort uit beide: kennis en praktijk.

VIKAL SAJWANJI

Meditatie Leraar
Vikal ji is een volledig toegewijde meditatie-leraar. Hij is volledig ervaren in Pranayam, Mudra, Bandha, Satkriya, Acro-yoga en klassieke mantra-chanten. Hij heeft een diploma in Yogic Science, Naturopathy. Zijn lessen zijn uniek en laten iedereen gemakkelijk de kunst van Pranayam en meditatie leren. Hij leert eenvoudige en krachtige methoden voor zijn studenten. Studenten leren deze vitale kunst snel en krijgen het vertrouwen om het met anderen te delen. Hij volgt traditionele technieken op een modernistische manier.