Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

1Kan ik ook een vlucht boeken via Harmony & Health Yoga Retreat
Nee , wij zorgen niet voor tickets en visum, daar dient u zelf zorg voor te dragen.
2We willen graag met een clubje vriendinnen boeken, krijgen we nogĀ  korting?
Ja, graag zelfs
3Het verblijf in India, is dat all inclusive?
Bij Yogaretreat wel, en bij Teachertraining moet je zelf voor vervoer zorgen van Delhi airport naar accommodatie en terug of het komplete pakket boeken.
4Wat betekent Yoga Retreat precies?
Het belangrijkste doel van Yoga is om iemand te helpen verbinding te maken met zijn innerlijke geest, die verbonden is met de universele geest of God. Yoga zorgt voor een balans tussen lichaam en geest en voor zelfverwezenlijking. Yoga brengt stabiliteit in het lichaam en de weifelende geest. Kortom hereniging van je ziel en god dus in contact komen met de universum
5Kan ik de 100 uur docententraining overslaan en meteen beginnen met de 200 uur docentenopleiding? En wordt dit certificaat ook erkend door de europese yoga alliantie?
Ja je kan meteen beginnen met de 200 uur en de Yoga Aliance USA is voor wereld wijd, dus het certificaat is ook geldig in Europa je word na je cursus aangemeld bij de Yoga Aliance Usa door de yogaschool waar je de cursus hebt gevolg. Tevens krijg je een Yoga Aliance certificaat van de yogaschool mee, maar als je verder wilt als teacher dan dien je jezelf te registreren bij de Yoga Aliance als yoga leraar en daar helpt de yogaschool u mee in India.Wel komen hier extra kosten bij voor u vanuit Yoga Aliance USA.
6Kan ik ook op een andere datum beginnen met de yoga opleiding dan de aangegeven datum?
Liever niet, maar dat mag, je kan alleen het begin stuk niet meer inhalen
7Is de reisorganisator altijd bij de reizen aanwezig?
Bij Yoga retreat is zij er altijd bij. Bij Teachertraining alleen bij een groep van 10 of meer personen maar je wordt in India begeleid door de contact persoon van Harmony & Health.