Voorbereiding

Wij hebben deze reis zo zorgvuldig mogelijk voor u samengesteld en getracht ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Er zijn echter zaken die u voor vertrek zelf moet regelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

Tips voor de vlucht:

Goede boekingssites zijn www.worldticketcenter.nl, www.cheaptickets.nl, www.vliegwinkel.nl. Er zijn avondvluchten naar Delhi met Verenigde Emiraten via Dubai. Er zijn ook dagelijkse rechtstreekse vluchten met KLM en Jet Airways. In dat geval vertrekt u rond 11.00 uur en komt u rond 23.00 uur aan in Delhi.

Met de meeste grote Europese luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa en Swiss komt u eveneens tegen middernacht aan in Delhi.

Het beste is Een dag van tevoren aan te komen zodat u de volgende dag met de trein van 6.00 uur kunt vertrekken vanuit Delhi. Deze trein dient u zelf te reserveren. U kunt echter ook kiezen voor onze extra optie Vervoer van en naar Delhi

Eventueel kunnen we bij terugkomst in Delhi een extra nacht voor u boeken voordat uw vlucht vertrekt (indien u niet kiest voor onze extra optie Vervoer van en naar Delhi).
Kosten: € 30,-.

Er is transfer mogelijk vanaf het vliegveld van Delhi naar uw hotel in de stad. Geef bij het boeken aan dat u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken?

 
 

Visum:

Als u minder dan 30 dagen in India verblijft, kunt u uw visum online regelen via de website e-visums.nl of visumbuitenland.nl/india.
Mocht u eventueel administratieve problemen ervaren bij de visa aanvraag, vraag dan gerust een bevestigingsbrief bij ons aan..
Kleding: De temperatuur in Rishikesh is tussen 25-30 graden Celsius. In de avonden is het ongeveer 15-20 graden. Een lekker warm vest is daarom aan te raden.
Denk ook aan goed schoeisel en comfortabele kleding voor wandelingen in de bossen.
De dresscode in India schrijft voor dat u uw schouders bedekt en geen strakke leggings of tops draagt. Een sjaal is handig als u een tempel bezoekt. Deze kunt u dan om u heen wikkelen. Een lange broek en lange mouwen volstaan ook.

Inentingen tegen malaria of andere ziekten zijn in principe niet nodig. Maar u kunt altijd met uw huisarts overleggen. Een antimuggenmelk of – spray is daarentegen wel aan te raden.