Yoga Retreat

Voel je als herboren door onze Yoga Wellness Retreat

Altijd al yogalessen in India/Rishikesh willen volgen terwijl u geniet van de prachtige natuur in de Himalaya, heerlijke Indiase maaltijden en ontspannende Ayurvedische massages?
Dan is dit uw kans! Boek bij ons een geheel verzorgde 13-daagse reis in een van de leukste resorts van Rishikesh onder begeleiding van een reisleidster die de taal en cultuur op haar duimpje kent.

Boost voor je gezondheid

Tijdens deze reis leert u in een groep van 10 tot 14 reisgenoten authentieke yogatechnieken die door de yogi’s in Rishikesh worden beoefend.
Met name yogaoefeningen die het lichaam verjongen en tegelijkertijd de geest verlichten van alle innerlijke lasten. Gun uzelf het genot van pure gezondheid en wijsheid door middel van yoga!

Comfortabele accommodatie

U verblijft gedurende 12 nachten en 13 dagen in authentieke knusse huisjes – voorzien van airconditioning, aangrenzende badkamers met warm stromend water, comfortabele bedden en beddengoed van hoge kwaliteit. Dit unieke resort is ver gelegen van de drukte van de stad en wordt omringd door de betoverende natuur van RisHikesh.

Tijdens uw verblijf zijn de ingrediënten van alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) van biologische oorsprong die afkomstig zijn uit de hoge Himalayas en op hygiënische wijze worden bereid. ’s Ochtends en ’s avonds wordt er ook onbeperkt speciale kruidenthee en mineraalwater geserveerd voor de gasten.

Volledig verzorgde Yoga Wellness Retreat

De bovenstaande prijzen betreffen alleen de kosten voor de accommodatie, programma, maaltijden en excursies en ophaal en afzet Delhi Airport.

Persoonlijke zaken zoals de kleding was, drankjes, reis- en medische verzekering, diensten en onvoorziene omstandigheden, Vliegtickets en verzekeringen zijn niet inbegrepen. Lees onze tips voor een prima voorbereiding.

Programma Yoga Wellness Retreat

- In dit veelzijdige programma worden de 5 elementen water, aarde, lucht, hemel en vuur ingezet om lichaam en geest te zuiveren.

- Daarnaast is er ook de mogelijkheid om wandelingen te maken in de prachtige natuur en wordt er gekookt en gegeten bij een Indiase familie om de cultuur van binnenuit te ervaren.

- Dagelijkse ochtendklas (90 minuten) met verschillende yogatechnieken van yoga, inclusief asana en kriya’s voor het bereiken van een hoger zelfbewustzijn.

- Dagelijkse avondklas (90 minuten) met speciale transformatiesessies door middel van pranayama, kriya, en dhayna (meditatie).

- Dagelijkse natuurwandelingen in de betoverende bossen van Rishikesh.

- Vuursessie, zoals een shudhi session (heilig vuur voor de reiniging van het lichaam en geest volgens de Vedische stijl) en een Hawan (heilig vuur voor de oproeping van de goden van de vijf elementen water, aarde, lucht, hemel en vuur om lichaam, geest en ziel te zuiveren).

- Ayurvedische massage behandelingen.

- Excursies (busreizen) naar boeiende plekken in Rishikesh, de geboorteplaats van yoga.

- Kookworkshop.

- Lunch bij Indiase familie thuis.

- Hindoestaans huwelijk of godsdienstig festival (bijv. Holi, Het Lampenfeest) (afhankelijk van het seizoen).